Slopen tuinhuis of schuur ddsloopwerken, ddsloopwerken.nl, Onze diensten, Sloopwerk Purmerend

Slopen tuinhuis/schuur

Voor het verwijderen van uw schuur, tuinhuis of caravan, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw afval wordt gescheiden afgevoerd en de werkplek wordt bezemschoon opgeleverd.

Renovatiesloop ddsloopwerken, ddsloopwerken.nl, Onze diensten, Sloopwerk Purmerend

Renovatiesloop

Bij renovatiesloop moet u denken aan, het kaal opleveren van gebouwen (strippen), Waarbij de draagmuren onbeschadigd blijven. In goed overleg wordt samen met u bepaaldwat er gesloopt en/of gedemonteerd dient te worden en wat er behouden moet blijven. Dit bestaat uit alle meubels, tussenmuren, Plafondplaten en ondervloer. De werkplek Zal schoon achtergelaten worden.

Vloer Verwijderen ddsloopwerken, ddsloopwerken.nl, Onze diensten, Sloopwerk Purmerend

Verwijderen vloer

Wij verwijderen uw vloer. Van het verwijderen van uw laminaat of parket, tot het verwijderen Van uw plavuizen vloer. Wij pakken deze klus vakkundig aan en verwijderen uw vloer met de daarbij horende technieken en gereedschap.

Slopen badkamer ddsloopwerken, ddsloopwerken.nl, Onze diensten, Sloopwerk Purmerend

Slopen badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Wij slopen uw badkamer binnen een dag, inclusief het afvoeren van het sloopafval Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Renovatiesloop kantoorpanden, ddsloopwerken.nl, Onze diensten, Sloopwerk Purmerend

Renovatiesloop kantoorpanden

De transformatie van een kantoorpand begint bij de sloop. Door ruime ervaring slopen wij het kantoorpand professioneel leeg (strippen) en laten wij het bezemschoon achter. Graag komen wij bij u langs om een offerte op maat te maken.

Slopen openhaard of schouw ddsloopwerken, ddsloopwerken.nl, Onze diensten, Sloopwerk Purmerend

Slopen open haard/schouw​

Wilt u uw open haard of schouw laten verwijderen? Het verwijderen van de schouw geeft een zee van ruimte in uw kamer. Wij verwijderen deze voor u en zorgen uiteraard voor het afvoeren van het sloopafval.